Vad tycker ni om bikinimodet?

Detta blogginlägg kommer att vara mer som en fråga till er läsare. Som de flesta märkt har bikinimodet de senaste åren blivit betydligt mindre och ibland känns det nästan som att varje ung kvinna man ser på stranden har stringbikini på sig. Så min fråga är egentligen vad ni som läsare tycker om fenomenet?

Vad jag själv använder för bikinis

Själv tycker jag om att ha på mig de lite mindre modellerna av flera anledningar. Dels för att jag tycker det är skönt och jag använder stringtrosor till vardags vilket gör att jag är van vid det, men jag tycker även att det är snyggt och framhäver mina former samtidigt som man får en snyggare solbränna! 🙂 Men inför i år har jag funderat lite över om det finns folk som tycker att det blir för utmanande? Skriv gärna vad ni tycker i kommentarerna. 

Men jag väljer även modell lite beroende på om jag ska ligga och sola hemma, på en plats med färre människor eller en fullsatt badplats med familjer som är där. 

Modeller jag använder 

Faktum är att de flesta av mini bikinis kommer från samma märke, nämligen ett märke som heter Sherrylo. De gör bikinis i många olika modeller som ofta är lite mer utmanande och kombinerar det med ett väldigt lågt pris jämfört med andra alternativ av samma kvalitet. Nedan kan du se bilder på mina tre favoriter! 

Bikini jag solar i hemma 

Hemma när ingen ser på så använder jag ofta denna modell som är väldigt liten för solbrännan blir så snygg 🙂

Bikini för mer avskiljda platser 

Detta är en riktig favorit för mig och jag har modellen i många olika färger. Jag använder den mycket när jag ligger och solar eller badar på lite mer avskiljda platser där det kan vara folk men oftast inte på fullsatta stränder då den är väldigt liten. Men känner mig väldigt snygg i den!

Bikinis för stranden  

Dessa modellerna använder när jag är på platser där det är lite mer folk och jag känner att lite mer täckning kan vara rimligt. Men bara älskar den svarta modellen 🙂

Slutsats

Jag antar att smaken är som baken när det kommer till vilken bikini man föredrar, men jag är genuint intresserad av vad du som läsare tycker om ämnet och vad du själv använder för modeller! 


Publicerat

i

av

Etiketter: